Ověřená kvalita našich výrobků

21.08.2011 19:11

Díky naší dlouholeté specializaci můžete mít jistotu,že zařízení nejen prodáváme,ale věnujeme se i testování, montáži a výběru co do kvality a rozumné ceny těch nejvhodnějších výrobků.Výsledná dodavatelská firma byla zvolena po dvou letech testování různých výrobců.

Vzhledem k tomu,že se na trhu jsou podobné výrobky od různých firem na prvý pohled k nerozeznání, můžete být při koupi tohoto výrobku jinde za lákavější cenu nemile překvapeni .Méně kvalitní  GPS čip může způsobit menší citlivost  nebo výpadky příjmu signálu.Kvalitní komunikace a hlavně spolehlivost je samozřejmě výsledkem kvalitní výrobní technologie.  U mémě vyspělých výrobců mnohdy nefunguje GPRS přenos, dochází k výpadkům signálu GPS,nebo se stává,že zařízení je v síti GSM nedostupné. Nemalou úlohu ve spolehlivosti zaujímá kromě použitých součástek také technologie zpracování tištěných spojů,což  pro zaručení kvality vyžaduje značně vyspělou a drahou technologii. Je všeobecně známo,že většina značkových firem vyrábí své výrobky v Číně,ale investují mnohem více do výrobní technologie. 
Po dvou letech testování nabízíme výrobky od firmy srovnatelné se značkovými výrobci,kde vzhledem k vysoké spolehlivosti je dvouletá záruční doba úplnou samozřejmností

Bohužel stále častěji se na nás obracejí zákazníci,kteří někde nakoupili a chtějí poradit jak toto zařízení donutit správně komunikovat. Navíc tito prodejci fungují pouze jako překupníci a a ani pořádně nevědí jak tato zařízení fungují.

 Na rozdíl od nich můžeme poskytnout plnou technickou podporu a mnoho vychytávek, o kterých ostatní pouze  prodejci nemají ani tušení.

Naši zákazníci mají plnou technickou podporu na  tel.  777111302

                                                         e-mail:  gpstracker@seznam.cz